Burn-out & Massage

Een burn-out kan op verschillende manieren ontstaan en op verschillende manieren zich uiten. Ik beschouw het als een gevoel dat je een grens bent over gegaan, je bent vastgelopen en hebt geen energie meer over. Massagetherapie kan helpen bij het (h)erkennen van spanning en ontspanning in jezelf en je wensen en grenzen. De fysieke ondersteuning van massagetherapie kan je een houvast geven.

Zelf heb ik een vrij heftige burn-out gehad waarin ik ruim 2 jaar heb moeten werken aan mijn herstel. Ik was het contact met mijn lichaam volledig verloren. De massages van Mariƫlle hebben mij leren voelen en werkelijk in contact komen met mezelf. Het is eigenlijk net of ik stapje voor stapje als kind weer leerde fietsen. Waarbij het fietsen het contact met mezelf en het leven was. Ik kan de massages van Marielle dan ook aanbevelen voor iedereen die beter wil voelen en in contact komen met zichzelf. (Vincent)