Massage en Kanker

In mijn praktijk
Voor mensen met de ziekte kanker, (curatief of palliatief, of kanker hebben gehad) kan zachte aandachtsvolle aanraking  een ontspannende manier zijn om met je lichaam verbinding te maken.
Mijn aanraking stem ik uiteraard af op waar jij op dat moment aan toe bent. Zo nodig, neem ik contact op met jou behandelaar.

Bij jou thuis
Familie en vrienden van mensen met kanker kunnen zich  machteloos voelen. Iemand heeft pijn, is misschien onrustig en je kunt alleen maar toekijken. Met bijvoorbeeld een hand, hoofd – of voetmassage kun je een steentje bij dragen aan ontspanning. Er zijn voor iemand, aanraken vanuit je hart, dat is uiteindelijk de kern.
Ik kan bij jullie thuis komen, met een op maat gemaakte mini-cursus, om de basis hiervan te leren.

De massages waren voor mij een moment om echt tot rust te kunnen komen en op een andere manier mijn lichaam te voelen. Ik merkte dat ik makkelijker kon slapen en in overdag me weer helderder voelde. (Johanna )