Wacht-Even & Burn-out begeleidingstraject

Er zijn uren, dagen, weken en misschien wel maanden waarin je niet op een optimale manier voor jezelf kon zorgen (door een ingrijpende situatie, of een innerlijk proces). Kleine klachten zijn groter geworden en met een paar dagen volledig rust nemen veranderd er niets.

-Heb jij het gevoel dat je een grens bent over gegaan en ben je daarin vastgelopen?
-Merk je dat je levenskracht ver weg is en leef je vooral op automatische piloot?
-Voel je je opgebrand, heb je geen energie over en heb je pijn in je lichaam?
-Ben je regelmatig geïrriteerd, chagrijnig of snel boos?
-Heb je veel zorgen en gedachtes en moeite te slapen?
-Voel je je kwetsbaar, verdrietig of stop je deze gevoelens (onbewust) weg?

Een burn-out kan op verschillende manieren ontstaan en op verschillende manieren zich uiten. Het Wacht-even & Burn-out begeleidingstraject is er om contact te maken met jou lichaam, levenskracht en energie. Precies zoals dat nu is. Wacht-Even helpt bij het (h)erkennen van spanning en ontspanning in jezelf.  Je leert hoe gevoelens zich kenbaar maken in je lichaam én hoe je hier bij aanwezig kunt blijven. Zo krijg je meer zicht op wat jouw grenzen, wensen en behoeftes zijn.

Zelf heb ik een vrij heftige burn-out gehad waarin ik ruim 2 jaar heb moeten werken aan mijn herstel. Ik was het contact met mijn lichaam volledig verloren. Het contact met Mariëlle heeft mij leren voelen en ik ben werkelijk in contact gekomen met mezelf. Het is eigenlijk net of ik stapje voor stapje als kind weer leerde fietsen. Waarbij het fietsen het contact met mezelf en het leven was. Ik kan de massages van Marielle dan ook aanbevelen voor iedereen die beter wil voelen en in contact komen met zichzelf. (Vincent)