Wacht-Even & Kanker

In mijn praktijk óf bij jou thuis: 
Voor mensen met de ziekte kanker (curatief of palliatief, of kanker hebben gehad) kan zachte aandachtsvolle aanraking  een ontspannende, andere manier zijn om met je lichaam verbinding te maken. In deze periode van ziekte is contact met je lichaam vaak verbonden met spanning en ongemak.
Mijn aanraking stem ik uiteraard af op waar jij op dat moment aan toe bent. Zo nodig neem ik contact op met jou behandelaar.
Als het reizen naar mijn praktijk niet haalbaar is, kan ik voor de massage naar jou huis komen.

De massages waren voor mij een moment om echt tot rust te kunnen komen en op een andere manier mijn lichaam te voelen. Ik merkte dat ik makkelijker kon slapen en me overdag me weer helderder voelde. (Johanna )

Handgemaakte cursus bij jullie thuis ‘Wat naasten via aanraking kunnen betekenen’
Familie en vrienden van mensen die kanker hebben kunnen zich machteloos voelen. Iemand heeft pijn, is misschien onrustig en jijzelf kan alleen maar toekijken. Als je niet gewend bent om te masseren, kan je je misschien onhandig voelen. Zeker als je ziet dat iemand veel pijn heeft, wil je niet dat je iets verkeerds doet met de aanraking.
Praktisch:
Ik kom bij jullie thuis en bekijk de situatie en zo komen we tot een op maat gemaakte mini-cursus. Je leert de basis van aanraken vanuit je hart. Samen met een aantal technieken die houvast en zekerheid kunnen geven leer je zo in korte tijd iets heel praktisch wat je kunt doen voor  jou partner, familielid of vriend(in).Met bijvoorbeeld een hand, hoofd – of voetmassage kun je een steentje bij dragen aan ontspanning.
Omdat de cursus voor iedereen anders uitpakt werk ik niet met standaardtarief of invulling van de cursus.